Най-успешният български футболисти Христо Стоичков зарадва своите фенове в родния Пловдив.

...
Най-успешният български футболисти Христо Стоичков зарадва своите фенове в родния Пловдив.
Коментари Харесай

Стотици си взеха автограф от Стоичков в Природонаучния музей

Най-успешният български футболисти Христо Стоичков зарадва своите почитатели в родния Пловдив. Стотици почитатели си взеха подписи и се снимаха с Камата в Природонаучния музей. 
Прочетете още
Събитието стартира в 11 ч. и ще се организира до 12ч. във фойето на музея, а достъпът е свободен. Стоичков пристигна малко преди 11 ч. дружно с ръководителя на Общинския съвет Атанас Узунов, участваха още кметът на регион " Централен " Георги Стаменов и шефа на Природонаучния музей доктор Огнян Тодоров.

Децата от школата на Марица предвождани от президента Йордан Влашки и администрацията на район " Централен " първи получиха подписи от Камата. След това влязоха и останалите, а пред музея се изви опашка. Имаше и доста деца от пловдивски учебни заведения.

Всеки, който искаше да разгледа експозицията на музея можеше да го направи с постоянен билет.

" За нас е огромна чест да се срещнем с най-успешния пловдивски футболисти. Той е популяризирал България и се радваме, че е излязъл от нашата школа ", обявиха деца от школата на Марица.

" Гостуването на Христо Стоичков е част от тактиката на Регионалния природонаучен музей да кани известни персони е цел да се разпространява институцията, а въпреки това - посетителите имат късмет да се допрян до звездите ", заяви шефът Тодоров.

Припомняме, че при започване на годината Стоичков беше специфичен посетител на церемонията по награждаването на най-хубавите спортисти на Българската войска, а събитието беше в Историческия музей в Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР